Pâte de bouillon de légumes végane

Pâte de bouillon de légumes végane

4.8 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
650 g

Składniki

  • 25 g de champignons secs
  • 200 g d'eau chaude
  • 200 g de céleri branche coupé en morceaux
  • 250 g de carottes coupées en morceaux
  • 100 g d'oignons coupés en deux
  • 100 g de tomates coupées en morceaux
  • 150 g de courgettes coupées en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g de champignons
  • 1 feuille de laurier, sèche (opcjonalnie)
  • 6 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches effeuillés (par ex. basilic, sauge, romarin)
  • 4 brins de persil frais
  • 120 g de gros sel de mer
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 61 kcal / 257 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...