
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de champignons secs
- 200 g d'eau chaude
- 200 g de céleri branche coupé en morceaux
- 250 g de carottes coupées en morceaux
- 100 g d'oignons coupés en deux
- 100 g de tomates coupées en morceaux
- 150 g de courgettes coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de champignons
- 1 feuille de laurier, sèche (opcjonalnie)
- 6 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches effeuillés (par ex. basilic, sauge, romarin)
- 4 brins de persil frais
- 120 g de gros sel de mer
- 30 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 61 kcal / 257 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Błonnik
- 5.2 g