Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de champignons, secs
- 200 g d'eau chaude
- 200 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de tomates, coupées en morceaux
- 150 g de courgettes, coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de champignons
- 1 feuille de laurier, sèche
- 6 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches effeuillés (par ex. basilic, sauge, romarin)
- 4 brins de persil frais
- 120 g de gros sel de mer
- 30 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 257 kJ / 61 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Sel aux herbes
5 Min
Pâte de bouillon de volaille
45 min
Pesto de roquette et piments rouges
5 Min
Pâte de bouillon de viande
45 min
Salade céleri-pomme
10min
Tartinade d’aubergines
20min
Salade de carottes
15min
French dressing raffiné
15min
Pain croustillant
1u.
Soupe d'orge des Grisons
55min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min
Pesto de basilic
10min