Urządzenia i Akcesoria
Œufs pochés à l’Egg poacher
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
-
6 œufs
-
250 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69.8 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
314.1 kJ /
75.1 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti
15 min
Muffins aux cerises et crumble croustillant
50 min
Sauce hollandaise allégée au yogourt
10 min
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45 min
Frites torsadées et sauce à l’ail
45 min
Expérience culinaire
2 godz.
Salade de fenouil au parmesan
10 min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Tournedos Café de Paris
1 godz. 30 min
Expérience culinaire Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Expérience culinaire Pain toupie rapide
40 min