Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 uova
- 150 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 250 g di cioccolato fondente a pezzi
- 80 g di burro a cubetti (1 cm)
- 40 g di caffè espresso
- 50 g di Rum
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 894.2 kJ / 213.7 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 20.2 mg
Alternatywne przepisy
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Brak ocen
Sfogliatine salate pere e caprino
1 Std. 30 Min
Tortini alle carote
50 Min
Torta magica al cacao e arancia
4 Std.
Frappè alla banana
10min
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1 Std. 30 Min
Torta di mandorle e pistacchi
1h
Plumcake con cioccolato e pesche
55 Min
Torta al cioccolato al Varoma
2 godz.
Torta di zucca, cannella e cioccolato
1 godz. 20 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta morbida al cioccolato
45 Min