Urządzenia i Akcesoria
Crespelle di Teramo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
180 g di acqua
-
3 uova
-
1 pizzico di sale
-
90 g di farina tipo 00
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
1000 g di brodo di carne
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
464.4 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1134.7 kJ /
271.2 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 godz.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 godz. 30 min
Fettuccine all'abruzzese
1 godz.
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Maritozzo romano
11 godz.
Crescia sfogliata urbinate
1 godz. 30 min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 godz. 50 min
Gnocchi al ragù
2 godz. 10 min
Gnocchi al sugo di anatra
2 godz.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Crespelle con radicchio e noci
2 godz.