Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1385 g di acqua
- 135 g di latte intero + 1 cucchiaio
- 15 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 300 g di farina senza glutine per pane (vedere consigli)
- 40 g di burro morbido, a tocchetti
- 7 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1155.5 kJ / 276.2 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 470.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza zucchine e spinaci (senza glutine)
Brak ocen
Pizzette faccina (senza glutine)
2h
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std. 30 Min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pane senza glutine
2h 45 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min