![Filoncini di semola Filoncini di semola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d573a3ff-54d1-4f83-9a9c-2adbdbd0e3a0/Derivates/789582c2-6c6c-4b31-93df-a73b1e29d10e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di malto d'orzo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 77.9 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alla ricotta
3 Std.
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Focaccine morbide
3h 30 min
Pane al semolino
4 Std.
Ciabattine
3h 30 min
Panini integrali alla paprika
3h 30 min
Filone di segale
4 Std.
Ciabattine veloci
3h 10 min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane integrale
3h 15min
Pane bianco
3 Std.