Urządzenia i Akcesoria
Linguine mit Pesto Primavera
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Salz und etwas mehr zum Kochen½ TL
-
Wasser zum Kochen
-
Linguine500 g
-
Babyspinat, frisch80 g
-
Basilikum abgezupft50 g
-
Kerbel abgezupft15 g
-
Parmesan davon 90 g in Stücken, 20 g gehobelt110 g
-
Mandeln gehobelt60 g
-
Knoblauchzehe klein1
-
Olivenöl160 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
696 mg
Białko
30 g
Kalorie
4276 kJ /
1022 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 Min
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 Min
Pappardelle in Pfefferbutter
20 Min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 Min
Halloumi-Wraps
40 Min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Pasta mit Salbei-Butter
40 Min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 Min
Überbackene Spinatmuscheln
1 Std. 10 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 Std.
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 Min