Limetten-Thymian-Pasta

Limetten-Thymian-Pasta

4.5 221 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Linguine
    500 g
  • Salz zum Kochen
  • Wasser zum Kochen
  • Parmesan in Stücken (2-3 cm) und etwas mehr zum Garnieren
    120 g
  • Knoblauchzehen
    2 - 3
  • Thymian abgezupft
    4 g
  • Butter in Stücken
    120 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Limette 1-2 TL Schale abgerieben und 15 g Saft ausgepresst
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1006 mg
Białko 28 g
Kalorie 3373 kJ / 806 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 21 g
Węglowodany 97 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...