肉桂苹果冰沙

肉桂苹果冰沙

4.5 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 杯

Składniki

  • 黄油
    20 克
  • 苹果 去皮去芯,切约3.5厘米块
    400 克
  • 细砂糖
    60 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 冰块 约2-3厘米大小
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 杯

Sód 12.3 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 2454 kJ / 587 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 10.4 g
Węglowodany 103.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...