Urządzenia i Akcesoria
肉桂苹果冰沙
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 杯
Składniki
-
黄油20 克
-
苹果 去皮去芯,切约3.5厘米块400 克
-
细砂糖60 克
-
肉桂粉1 茶匙
-
冰块 约2-3厘米大小400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 杯
Sód
12.3 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
2454 kJ /
587 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
103.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日美美茶
10 Przepisów
Chiny
Chiny