
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de beurre et 1 noisette pour les moules
- 250 g de lait
- 1 gousse de vanille fendue et grattée
- 120 g de sucre en poudre
- 70 g de farine T55
- 3 jaunes d'œufs
- 25 g de rhum ambré
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 86 kcal / 357 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g