
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes coupées en deux
- 5 brins de persil frais équeutés
- 200 g de beurre doux coupé en morceaux
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 612.4 kcal / 2518.4 kJ
- Białko
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 66.8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Sód
- 167.2 mg