Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 66.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 167.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mirabelles
1h 20min
Rillettes de porc tradition
12h
Foie gras de canard
72h
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Foie gras sous-vide
72h
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Petits choux aux escargots
1h 20min
Aspic d'asperges
24h
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1小时 15 分钟
Sauce madère
35min
Coulis de tomates
35min
Sauce gribiche
15 Min