Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 66.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 167.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de porc tradition
12h
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Foie gras sous-vide
72h
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Foie gras de canard
72h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Sauce piquante
35min
Sauce gribiche
15 min
Rognons de veau sauce madère
20min
Sauce madère
35min
Gougères au comté
45min