Urządzenia i Akcesoria
Beurre d'escargot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
1 gousse d'ail
-
30 g d'échalotes coupées en deux
-
5 brins de persil frais équeutés
-
200 g de beurre doux coupé en morceaux
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
167.2 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
2518.4 kJ /
612.4 kcal
Tłuszcz
66.8 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
42 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Sauce madère
35 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12 godz.
Sauce à l'oseille
25 min
Sauce gribiche
15 min
Fondue savoyarde
25 min
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Les beurres aromatisés
24 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sauce mayonnaise
10 min