Urządzenia i Akcesoria
Coconut fish curry
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
Garam masala
-
cinnamon quills2
-
cardamom pods2
-
coriander seeds2 tbsp
-
whole cloves10
-
cumin seeds1 tbsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
dried bay leaves2
Coconut rice
-
jasmine rice150 g
-
water700 g
-
coconut milk250 g
-
salt1 tsp
Curry sauce
-
brown onion (approx. 60 g), cut into halves½
-
garlic clove1
-
ground turmeric½ tsp
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces½ - 1
-
piece fresh ginger peeled1 ½ cm
-
coconut oil20 g
-
salt½ tsp
-
Roma tomatoes ripe, cut into halves3
-
coconut milk200 g
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices1 ½
-
fish sauce (gluten free)1 tsp
-
palm sugar1 tsp
-
snow peas cut into thin slices50 g
-
oil for greasing
-
skinless snapper fillets cut into portions (approx. 8 cm)380 g
-
ground black pepper to season
-
fresh Thai basil leaves only, for garnishing (optional)1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2051.9 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
3856.4 kJ /
921.7 kcal
Tłuszcz
44.1 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
40.3 g
Węglowodany
94.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balti coconut fish curry
50 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Prawn and chicken laksa
40 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Goan prawn curry
25 min
Thai green chicken curry
30 min