
Urządzenia i Akcesoria
Dżem morelowy (z cukrem żelującym 3:1)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 słoików
Składniki
-
moreli bez pestek, pokrojonych w ćwiartki3000 g
-
cukru żelującego 3:11000 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego100 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
621 kcal /
2603 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
145 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Dżem truskawkowy
1 godz. 5 min
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30 min
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 3:1)
1 godz.
Dżem brzoskwiniowy (z mieszanką żelującą 3:1)
50 min
Dżem morelowy z imbirem (z mieszanką żelującą 3:1)
1 godz.
Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 godz.
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 godz.
Dżem z czarnej porzeczki
35 min
Powidła śliwkowe
2 godz.
Dżem malinowy
40 min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min