Urządzenia i Akcesoria
酱爆蛏子
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
蛏子 静止吐沙后洗净沥干500 克
-
油20 克
-
京葱 切段20 克
-
姜3 片
-
蒜头4 瓣
-
干辣椒 切段1 根
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱20 克
-
糖5 克
-
蚝油10 克
-
老抽5 克
-
料酒10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1185 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
850.5 kJ /
203.5 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手海鲜料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny