Urządzenia i Akcesoria
猪脚花菇焖鲍鱼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
猪蹄 切约5x5厘米700 克
-
花菇6 个
-
姜 切片10 克
-
蒜头4 瓣
-
油25 克
-
八角1 颗
-
香叶2 片
-
白砂糖30
-
生抽35
-
老抽20
-
蚝油30
-
水550
-
料酒50
-
小鲍鱼 去壳取肉,洗净6 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1388.8 mg
Białko
28 g
Kalorie
2200.8 kJ /
526.5 kcal
Tłuszcz
37.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
20 g