猪脚花菇焖鲍鱼

猪脚花菇焖鲍鱼

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 猪蹄 切约5x5厘米
    700 克
  • 花菇
    6 个
  • 切片
    10 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 25 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    2 片
  • 白砂糖
    30
  • 生抽
    35
  • 老抽
    20
  • 蚝油
    30
  • 550
  • 料酒
    50
  • 小鲍鱼 去壳取肉,洗净
    6 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1388.8 mg
Białko 28 g
Kalorie 2200.8 kJ / 526.5 kcal
Tłuszcz 37.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...