Urządzenia i Akcesoria
蒜薹炒腊肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
腊肉200 克
-
水 蒸煮用1000 克
-
蒜薹 切段150 克
-
嫩姜25 克
-
红甜椒 切丝25 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
1520.8 kJ /
363.5 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny