蒜薹炒腊肉

蒜薹炒腊肉

4.1 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 腊肉
    200 克
  • 蒸煮用
    1000 克
  • 蒜薹 切段
    150 克
  • 嫩姜
    25 克
  • 红甜椒 切丝
    25 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10 g
Kalorie 1520.8 kJ / 363.5 kcal
Tłuszcz 34.2 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...