黄豆猪蹄汤

黄豆猪蹄汤

4.0 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
6 人份

Składniki

  • 猪蹄 (约800克),切大块,氽水
    2 个
  • 1000 克
  • 切片
    10 克
  • 打结
    10 克
  • 料酒
    15 克
  • 干燥黄豆 清水浸泡4小时
    100 克
  • 2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17 g
Kalorie 814 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...