Urządzenia i Akcesoria
黄豆猪蹄汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
6 人份
Składniki
-
猪蹄 (约800克),切大块,氽水2 个
-
水1000 克
-
姜 切片10 克
-
葱 打结10 克
-
料酒15 克
-
干燥黄豆 清水浸泡4小时100 克
-
盐2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
814 kJ /
201 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny