Urządzenia i Akcesoria
百叶丝炒青椒
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
油50 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
百叶 切丝300 克
-
青椒 去芯切丝150 克
-
糖1 克
-
盐5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
646.1 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
1961 kJ /
468.7 kcal
Tłuszcz
29.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味蔬食
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny