Urządzenia i Akcesoria
青椒干豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
油20 克
-
新鲜红辣椒 切段1 支
-
花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉10 克
-
豆腐干 切片(5厘米)(见变化)300 克
-
青椒 切块(5厘米)100 克
-
水30 克
-
生抽1 茶匙
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.8 g
Kalorie
696 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
北食荟萃
63 Przepisy
Chiny
Chiny