青椒干豆腐

青椒干豆腐

2.9 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 新鲜红辣椒 切段
    1 支
  • 花椒粉 (opcjonalnie) 或自制花椒粉
    10 克
  • 豆腐干 切片(5厘米)(见变化)
    300 克
  • 青椒 切块(5厘米)
    100 克
  • 30 克
  • 生抽
    1 茶匙
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.8 g
Kalorie 696 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...