Urządzenia i Akcesoria
双椒鸡胗浇头
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
泡椒 选择红色泡椒,切小段,泡椒水保留备用20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
姜 切丝3 片
-
鸡胗 提前焯水洗净切片350 克
-
老抽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
花椒油1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鲜二荆条 切片50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
202.2 mg
Białko
38.4 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny