Urządzenia i Akcesoria
肋排干贝萝卜汤
Przygotowanie 2 godz. 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
干贝25 克
-
鱿鱼干 切条50 克
-
猪肋排300 克
-
姜2 片
-
白萝卜 去皮切滚刀块250 克
-
料酒40 克
-
盐5 克
-
水1200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
893.9 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
1318.6 kJ /
315.2 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny