广式烧麦

广式烧麦

4.7 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
30 个

Składniki

  • 鸡腿肉,去皮去骨 切块
    500 克
  • 1 茶匙
  • 淀粉
    10 克
  • 100 克
  • 麻油
    10 克
  • 1 汤匙
  • 玉米粒罐头
    70 克
  • 新鲜香菇 切丁
    50 克
  • 云吞皮 广式烧麦皮
    20 张
  • 蒸煮用
    800 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 2.8 g
Kalorie 166 kJ / 39 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...