Urządzenia i Akcesoria
韩式参鸡汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
5 人份
Składniki
-
甘榜鸡 (800克)1 只
-
盐10 克
-
水1100 克
-
泰国糯米 浸泡4小时并沥干60 克
-
红枣 去籽2 粒
-
新鲜韩国高丽参 (约10克)1 根
-
蒜瓣6 个
-
海盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
韩国人参酒 (opcjonalnie)50 克
-
青葱 切葱花5 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
105 g
Kalorie
4523 kJ /
1081 kcal
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鸡不择食
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy