姜烧猪肉三明治

姜烧猪肉三明治

5.0 4 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 日本清酒 1汤匙
    10 克
  • 味醂 1汤匙
    10 克
  • 酱油 2大匙
    25 克
  • 用刀面拍碎后剁成姜泥,或使用磨泥板
    5 - 10 克
  • 五花肉
    250 克
  • 卷心菜 切丝
    2 - 3 片
  • 15 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 法式长棍面包 (约50厘米)
    1 条
  • 黄油 适量,涂抹用
  • 卷心菜
    4 片

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.6 g
Kalorie 1000 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...