Urządzenia i Akcesoria
姜烧猪肉三明治
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
日本清酒 1汤匙10 克
-
味醂 1汤匙10 克
-
酱油 2大匙25 克
-
姜 用刀面拍碎后剁成姜泥,或使用磨泥板5 - 10 克
-
五花肉250 克
-
卷心菜 切丝2 - 3 片
-
油15 克
-
白芝麻1 茶匙
-
法式长棍面包 (约50厘米)1 条
-
黄油 适量,涂抹用
-
卷心菜4 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.6 g
Kalorie
1000 kJ /
239 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny