Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
yellow onion cut into quarters7 oz
-
garlic cloves4
-
pancetta cubed2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrot diced (approx. 1 carrot)3 oz
-
tomato purée (concentrated)14 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish4 sprigs
-
balsamic vinegar½ oz
-
beef stock paste (see Tip)1 tbsp
-
ground beef16 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
squid ink pasta (see Tip)8 oz
-
cherry tomatoes cut into halves9 oz
-
black lentils canned, drained14 oz
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1522.5 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2729.1 kJ /
649.8 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 Min
Creamy Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 Std.
Virgin Watermelon Margarita
10 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min