Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Slow Cooked Beef and Artichokes
TM6

Slow Cooked Beef and Artichokes

4.0 (9 ocen)

Składniki

  • 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
  • 4 tbsp all-purpose flour
  • 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
  • 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
  • 3 garlic cloves, sliced
  • 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
  • 21 oz beef stock
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 2 tbsp dried parsley
  • 1 tsp dried oregano
  • 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
  • 1 tbsp corn starch
  • 1 tbsp water
  • 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
  • fresh parsley, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2243 kJ / 536 kcal
Białko
49 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
28 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
12 g
Sód
2028 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy