Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef and Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt divided, to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
yellow onions thinly sliced in half moons8 oz
-
garlic cloves sliced3
-
extra virgin olive oil divided3 tbsp
-
canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved14 oz
-
beef stock21 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried parsley2 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
Kalamata olives, pitted drained6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
roasted red peppers, preserved julienned and drained8 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2028 mg
Białko
49 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
White Pesto Pasta
40 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Duchess Potatoes
1 godz. 10 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Steak Stir Fry Salad
35 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 godz. 30 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min