![Slow Cooked Beef and Artichokes Slow Cooked Beef and Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e27e2bec-9a1a-43b9-abae-9749bada8d9c/Derivates/5408b6de-ea9d-4a04-89ee-7e9523339d9f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 2028 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min