Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
dried chickpeas4 oz
-
water7 oz
-
pork spareribs (2½ in.)24 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil½ oz
-
kielbasa sausage sliced in rounds (½ in.)8 oz
-
beef broth22 oz
-
tomato sauce8 oz
-
rosemary2 sprigs
-
ground cumin1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaves2
-
savoy cabbage shaved5 oz
-
gemelli pasta, dry8 oz
-
fresh mint leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2202 mg
Białko
56 g
Kalorie
3548 kJ /
848 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Dutch Baby Pancake
20 min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Cholent
4 godz. 50 min
Noodle Kugel
55 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min