全麦吐司

全麦吐司

5.0 16 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 40 min
6 人份

Składniki

  • 全麦面粉 建议选择高筋度的
    300 克
  • 300 克
  • 红糖
    40 克
  • 干酵母粉 (约2平茶匙)
    6 克
  • 高筋面粉
    300 克
  • 奶粉
    30 克
  • 蛋液 (约2颗鸡蛋的)
    100 克
  • 冷水 依面粉的吸水性进行调整
    30 - 50 克
  • (约1满茶匙)
    6 克
  • 黄油 室温软化,切小块
    40 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 437.2 mg
Białko 15 g
Kalorie 2039.8 kJ / 487.5 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 83.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...