Urządzenia i Akcesoria
全麦吐司
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 40 min
6 人份
Składniki
-
全麦面粉 建议选择高筋度的300 克
-
水300 克
-
红糖40 克
-
干酵母粉 (约2平茶匙)6 克
-
高筋面粉300 克
-
奶粉30 克
-
蛋液 (约2颗鸡蛋的)100 克
-
冷水 依面粉的吸水性进行调整30 - 50 克
-
盐 (约1满茶匙)6 克
-
黄油 室温软化,切小块40 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
437.2 mg
Białko
15 g
Kalorie
2039.8 kJ /
487.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
83.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
从零开始做面包
10 Przepisów
Chiny
Chiny