浓香番茄锅底

浓香番茄锅底

4.8 15 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 个

Składniki

  • 洋葱 切块
    100 克
  • 2 片
  • 50 克
  • 猪油
    20 克
  • 番茄沙司
    200 克
  • 番茄 切块
    500 克
  • 5 克
  • 1000 克
  • 鸡精 (opcjonalnie)
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 4019.2 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 4055 kJ / 970 kcal
Tłuszcz 71.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 15.9 g
Węglowodany 82.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...