Urządzenia i Akcesoria
浓香番茄锅底
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
1 个
Składniki
-
洋葱 切块100 克
-
姜2 片
-
油50 克
-
猪油20 克
-
番茄沙司200 克
-
番茄 切块500 克
-
盐5 克
-
水1000 克
-
鸡精 (opcjonalnie)1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
4019.2 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
4055 kJ /
970 kcal
Tłuszcz
71.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
82.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家吃火锅
10 Przepisów
Chiny
Chiny