苹果挞

苹果挞

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 片(蛋糕)

Składniki

派皮
  • 无盐牛油 冷藏,切块,额外准备涂抹用
    75 克
  • 面粉 额外准备洒粉用
    150 克
  • 1 小撮
  • 香草糖粉
    ½ 茶匙
    ¼ 茶匙 香草精
  • 50 克
馅料
  • 苹果 (如: 澳洲青苹、布瑞本、粉红佳人、姬娜)
    900 - 1000 克
  • 30 克
  • 牛油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)

Białko 2 g
Kalorie 915 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...