Urządzenia i Akcesoria
苹果挞
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 片(蛋糕)
Składniki
派皮
-
无盐牛油 冷藏,切块,额外准备涂抹用75 克
-
面粉 额外准备洒粉用150 克
-
盐1 小撮
-
¼ 茶匙 香草精香草糖粉½ 茶匙
-
水50 克
馅料
-
苹果 (如: 澳洲青苹、布瑞本、粉红佳人、姬娜)900 - 1000 克
-
糖30 克
-
牛油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)
Białko
2 g
Kalorie
915 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy