紫薯发糕

紫薯发糕

4.0 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
3 人份

Składniki

  • 按步骤操作
    1200 克
  • 紫薯 去皮,切小块
    200 克
  • 20 克
  • 干酵母粉
    1 茶匙
  • 低筋面粉
    200 克
  • 泡打粉
    1 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 218.9 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1511.7 kJ / 361.7 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 79.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...