Urządzenia i Akcesoria
紫薯发糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
3 人份
Składniki
-
水 按步骤操作1200 克
-
紫薯 去皮,切小块200 克
-
糖20 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
低筋面粉200 克
-
泡打粉1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
218.9 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
1511.7 kJ /
361.7 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
79.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻食早餐
10 Przepisów
Chiny
Chiny