Urządzenia i Akcesoria
日本红豆麻薯面包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 块
Składniki
汤种面团
-
高筋面粉 (面包粉)310 克
-
鲜奶 冰冷 (参考贴士)230 克
-
蛋黄1 个
-
糖30 克
-
盐½ 茶匙
-
奶粉10 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
牛油 软化25 克
麻薯内陷
-
食油 涂抹用
-
泰国糯米 浸泡4小时100 克
-
细砂糖65 克
-
水585 克
-
日本红豆沙 自制或市售100 克
-
冷水 喷洒用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
189 mg
Białko
8 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
揉面包,我最行!
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy