日本红豆麻薯面包

日本红豆麻薯面包

5.0 22 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 块

Składniki

汤种面团
  • 高筋面粉 (面包粉)
    310 克
  • 鲜奶 冰冷 (参考贴士)
    230 克
  • 蛋黄
    1 个
  • 30 克
  • ½ 茶匙
  • 奶粉
    10 克
  • 干酵母粉
    1 茶匙
  • 牛油 软化
    25 克
麻薯内陷
  • 食油 涂抹用
  • 泰国糯米 浸泡4小时
    100 克
  • 细砂糖
    65 克
  • 585 克
  • 日本红豆沙 自制或市售
    100 克
  • 冷水 喷洒用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 189 mg
Białko 8 g
Kalorie 1301 kJ / 311 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...