Urządzenia i Akcesoria
日式红豆包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
9 个
Składniki
蜜豆馅
-
红豆 提前一晚浸泡,沥干后约重220克100 克
-
水200 克
-
白砂糖60 克
制作红豆包
-
糖20 克
-
干酵母粉 (约2平茶匙)6 克
-
水170 克
-
高筋面粉300 克
-
盐½ 茶匙
-
黄油 切小块,室温软化30 克
-
黑芝麻 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
132.9 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
892.3 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
从零开始做面包
10 Przepisów
Chiny
Chiny