日式红豆包

日式红豆包

4.9 21 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
9 个

Składniki

蜜豆馅
  • 红豆 提前一晚浸泡,沥干后约重220克
    100 克
  • 200 克
  • 白砂糖
    60 克
制作红豆包
  • 20 克
  • 干酵母粉 (约2平茶匙)
    6 克
  • 170 克
  • 高筋面粉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 黄油 切小块,室温软化
    30 克
  • 黑芝麻 装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 132.9 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 892.3 kJ / 213.3 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 38.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...