Urządzenia i Akcesoria
基础辣椒酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 完整食谱
Składniki
-
蒜头10 瓣
-
新鲜小米椒 去蒂,切段3 支
-
二荆条 去蒂,切段40 克
-
葱 切末2 根
-
干辣椒碎35 克
-
白芝麻20 克
-
花椒油 (opcjonalnie)10 克
-
盐10 克
-
菜籽油170 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
3963.6 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
8423 kJ /
2015 kcal
Tłuszcz
196.9 g
Błonnik
34.2 g
Tłuszcz nasycony
22.5 g
Węglowodany
60.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天让你爱上美善品
21 Przepisów
Chiny
Chiny