Urządzenia i Akcesoria
冰面包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 个
Składniki
内馅
-
奶油乳酪 切块100 克
-
细砂糖50 克
-
稀奶油250 克
面团
-
干酵母粉 (约1平茶匙)3 克
-
细砂糖30 克
-
高筋面粉250 克
-
奶粉15 克
-
冰水125 克
-
蛋液30 克
-
盐3 克
-
黄油 室温软化25 克
制作
-
玉米淀粉 撒粉用(约20克)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
173.6 mg
Białko
5 g
Kalorie
1139.3 kJ /
272.3 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
从零开始做面包
10 Przepisów
Chiny
Chiny