Urządzenia i Akcesoria
蔓越莓芝士软欧包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 条
Składniki
面团
-
干酵母粉 (约1平茶匙)3 克
-
细砂糖10 克
-
蜂蜜20 克
-
高筋面粉270 克
-
奶粉30 克
-
牛奶 冷藏的150 克
-
鸡蛋(约53-63克) 冷藏的1 颗
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
黄油 切小块,再额外准备些涂抹用20 克
夹馅
-
蔓越莓干60 克
-
奶油乳酪130 克
-
细砂糖15 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 条
Sód
1348.5 mg
Białko
31.1 g
Kalorie
4695.5 kJ /
1122.3 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
156.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
从零开始做面包
10 Przepisów
Chiny
Chiny