Urządzenia i Akcesoria
Chapatis indiens
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
300 g d'eau minérale tiède
-
475 g de farine T110, et un peu pour fariner
-
6 g de sel
-
huile de tournesol pour la pâte
-
2 - 3 pincées de farine
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
636 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Véritables falafels, sauce au tahini
24 Std. 30 Min
Mochi glacé au sésame noir
23 Std.
Petits pains vapeur graines et curcuma
3 Std.
Bao buns aux radis, carottes et champignons
3 Std.
Ginger beer
24 Std.
Açaï bowl
25 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Pitas libanaises
2 Std. 20 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Muffins anglais
4 Std. 10 Min
Pain indien (naan)
1 Std. 50 Min
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 Min