Urządzenia i Akcesoria
Chapatis indiens
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
300 g d'eau minérale tiède
-
475 g de farine T110, et un peu pour fariner
-
6 g de sel
-
huile de tournesol pour la pâte
-
2 - 3 pincées de farine
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
636 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pains au yaourt orientaux
55min
Cheese naan indien
2h 40min
Véritables falafels, sauce au tahini
24h 30min
Bibimbap végétarien
1h
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30min
Bagels américains
2h 50min
Focaccia italienne
5h 10min
Pitas libanaises
2h 20min
Pains Naan à la coriandre
1h 15min
Soupe de ramen épicée (tantanmen)
45min
Pain indien (naan)
1h 50min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3h 5min