Urządzenia i Akcesoria
Chapatis indiens
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
300 g d'eau minérale tiède
-
475 g de farine T110, et un peu pour fariner
-
6 g de sel
-
huile de tournesol pour la pâte
-
2 - 3 pincées de farine
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
636 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tteokbokki au fromage
13 godz. 30 min
Pain pita
1 godz. 30 min
Sauce yakitori
5 min
Chapati
1 godz. 10 min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Ravioli chinois aux champignons
2 godz. 35 min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
Bouchons en habits de fête
1 godz. 10 min
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1 godz. 15 min
Baos au poulet et curry
4 godz. 40 min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min