Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau minérale tiède
- 475 g de farine T110, et un peu pour fariner
- 6 g de sel
- huile de tournesol, pour la pâte
- 2 - 3 pincées de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 636 kJ / 151 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1 Std. 25 Min
Chapati
1h 10min
Ramen complet au chashu
15 Std. 15 Min
Pain au maïs portugais
5sa
Falafels et sauce à la coriandre
45min
Veggie burger
4 Std. 20 Min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Pains au yaourt orientaux
55 Min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Cheese naan indien
2 godz. 40 min
Pains batbout marocains
1h