Urządzenia i Akcesoria
Pains batbout marocains
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
15 portions
Składniki
-
320 g d'eau minérale
-
5 g de levure boulangère sèche
-
250 g de farine T55
-
250 g de semoule de blé dur fine et 3 c. à soupe
-
5 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
333 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crêpes mille trous - Baghrir
25 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Harcha (galettes de semoule)
1 Std. 10 Min
Fricassés orientaux
2 Std. 20 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min
Harira
7 Std.
Batbout au fromage
30 Min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Sfenj - Donuts
2 Std. 45 Min
Msemen
40 Min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min