Pains batbout marocains

Pains batbout marocains

4.3 383 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
15 portions

Składniki

  • 320 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine T55
  • 250 g de semoule de blé dur fine et 3 c. à soupe
  • 5 g de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 79 kcal / 333 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...