Urządzenia i Akcesoria
Pitas libanaises
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
250 g d'eau minérale
-
5 g de levure boulangère sèche
-
400 g de farine T45, pour fariner
-
5 g de sel
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
969 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 godz.
Falafels à la menthe, sauce tahini
35 min
Véritables falafels, sauce au tahini
24 godz. 30 min
Tahini maison
15 min
Pain pita
1 godz. 30 min
Rekakats libanais
45 min
Sauce au tahin
5 min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 godz.
Falafels et sauce à la coriandre
45 min
Pitas grecques
2 godz. 55 min
Ravioli chinois aux champignons
2 godz. 35 min
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 min