Urządzenia i Akcesoria
Pitas libanaises
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
250 g d'eau minérale
-
5 g de levure boulangère sèche
-
400 g de farine T45, pour fariner
-
5 g de sel
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
969 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 min
Véritables falafels, sauce au tahini
24 godz. 30 min
Nems au poulet sauce Buffalo
1 godz. 30 min
Bagels américains
2 godz. 50 min
Buns au porc frits
1 godz. 30 min
Pain pita
1 godz. 30 min
Fatteh d’aubergines au yaourt
50 min
Soupe de gyozas
1 godz.
Empanadas au poulet
1 godz. 50 min
Pitas grecques
2 godz. 55 min
Muffins anglais
4 godz. 10 min
Cheese naan indien
2 godz. 40 min