Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, pour fariner
- 5 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 969 kJ / 229 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain pita
1h 30 min
Brioches roulées salées
4h 45min
Pitas grecques
2h 55min
Gozleme
1h 40min
Muffins anglais
4u. 10min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1h 10min
Bagels américains
2h 50min
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Cheese naan indien
2sa 40 dk
Pains batbout marocains
1u.
Pains à burgers américains
3h 15min