Urządzenia i Akcesoria
Pitas libanaises
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
250 g d'eau minérale
-
5 g de levure boulangère sèche
-
400 g de farine T45, pour fariner
-
5 g de sel
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
969 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Bagels américains
2h 50min
Tahini maison
15min
Brochettes de kefta
55min
Pain pita
1h 30min
Pitas grecques
2h 55min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Focaccia italienne
5h 10min
Pains au yaourt orientaux
55min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4h 20min
Houmous classique ou à la betterave
10min