Urządzenia i Akcesoria
Pitas libanaises
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
250 g d'eau minérale
-
5 g de levure boulangère sèche
-
400 g de farine T45, pour fariner
-
5 g de sel
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
969 kJ /
229 kcal
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45 min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Bagels américains
2 godz. 50 min
Tahini maison
15 min
Brochettes de kefta
55 min
Pain pita
1 godz. 30 min
Pitas grecques
2 godz. 55 min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 godz.
Focaccia italienne
5 godz. 10 min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 godz. 20 min
Houmous classique ou à la betterave
10 min