Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mangue mûre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de gélatine en poudre
- 85 g de poudre de gelée non sucrée pour dessert, type Jell-O (parfum tropical)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 199 kJ / 48 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 7.36 g
- Tłuszcz
- 0.43 g
- Błonnik
- 0.19 g
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20min
Mousse minute à la framboise
5 Min
Energy balls aux flocons d'avoine et chocolat
40min
Coupes de granola enrobées de chocolat
1h 5min
Gaufre au pain doré
Brak ocen
Biscuits en bâtonnet au chocolat noir
1 godz. 45 min
Barres de céréales au chocolat
1h
Jus de fraises
10min
Virgin piña colada
15 min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2h 25min
Pâte à cookie crue
15 min
Crème glacée à la mangue
2 Std. 20 Min