Crema de gambas al brandy con caviar de erizos

Crema de gambas al brandy con caviar de erizos

4.8 54 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de gambas frescas enteras sin pelar medianas
  • 800 g de agua
  • 150 g de zanahoria en trozos
  • 60 g de puerro en trozos (solo la parte blanca)
  • 70 g de aceite de oliva
  • 100 g de brandy
  • 200 g de tomate triturado en conserva
  • 50 g de arroz de grano redondo
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado
  • 1 lata pequeña de caviar de oricios (50-60 g)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 246 kcal / 1029 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...