Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta italienne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 pièces
Składniki
-
330 g d'eau minérale
-
120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
6 g de levure boulangère fraîche
-
500 g de farine T55, et un peu pour fariner
-
10 g de sel
-
35 g d'huile d'olive
-
eau (1 bol)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
13 g
Kalorie
2391 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 godz. 20 min
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Pain portugais (pão de água)
3 godz. 20 min
Levain de blé aux pommes
72 godz. 20 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Pain torsadé au kamut
4 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Pain au levain
17 godz.
Chapatis indiens
35 min
Dinner rolls anglais
3 godz. 35 min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min