Urządzenia i Akcesoria
Ciabatta italienne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 pièces
Składniki
-
330 g d'eau minérale
-
120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
6 g de levure boulangère fraîche
-
500 g de farine T55, et un peu pour fariner
-
10 g de sel
-
35 g d'huile d'olive
-
eau (1 bol)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
13 g
Kalorie
2391 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain cocotte
2h 20min
Levain de blé aux pommes
72h 20min
Baguettes au levain
15h
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne
3h 45min
Pain au levain
17h
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain ciabatta
3h 45min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Baguette tradition
15h 25min
Baguette viennoise
2h 30min
Pain de campagne en cocotte
2h 10min