Ciabatta italienne

Ciabatta italienne

5.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 pièces

Składniki

  • d'eau minérale
    330 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    120 g
  • de levure boulangère fraîche
    6 g
  • de farine T55, et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    35 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 568 kcal / 2391 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 103 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...