Pudding brioché au chocolat

Pudding brioché au chocolat

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • de chocolat fondant en petits morceaux ou en callets
    200 g
  • oeufs de taille moyenne
    6
  • de sucre
    160 g
  • de lait entier
    700 g
  • de poudre de cacao
    50 g
  • de brioche vieilles d'un jour, coupées en deux
    4 tranches
  • de raisins
    50 g
  • de brioche vieux d'un jour, coupé en deux
    4 tranches
  • de sucre
    2 c. à soupe
  • de la crème pour servir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 445 kcal / 1862 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...