Pain torsadé cheddar et ciboulette

Pain torsadé cheddar et ciboulette

4.6 49 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
2 pièces

Składniki

  • 220 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive
  • 7 g de sel
  • 150 g de cheddar râpé
  • 1 botte de ciboulette fraîche ciselée
  • poivre fraîchement moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1159 kcal / 4864 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 153 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...