Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive
- 7 g de sel
- 150 g de cheddar râpé
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4864 kJ / 1159 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 153 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mac and cheese
35 min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 godz. 10 min
Wraps au jambon et au fromage
1 godz. 30 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Tacos burger
50 min
Pizza ball
2h 35min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Muffins anglais
4h 10min
Corn dog
25 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pains à burgers américains
3h 15min