Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive
- 7 g de sel
- 150 g de cheddar râpé
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4864 kJ / 1159 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 153 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pains aux figues
3u. 40min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min
Brioche suisse béchamel-saumon
2u.
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Bretzel aux 3 fromages
1 Std. 5 Min
Muffins anglais
4u. 10min
Cigares de tartiflette
55min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4u. 10min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3u. 45min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Miniclub-sandwichs
1h 30 min
Muffins façon pizza
35min