Petits pains au pesto à la vapeur

4.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 parts

Składniki

  • beurre pour le moule et le papier cuisson
  • 360 g de farine de blé et un peu pour le moule et le plan de travail
  • 30 g de graines de tournesol
  • 190 g de lait
  • 1 c. à café de sucre
  • 25 g de levure boulangère fraîche émietté
  • 80 g de farine de blé complet
  • 2 œufs
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 c. à café de basilic déshydraté
  • 2 c. à café de sel
  • 6 - 8 c. à soupe bombées de pesto rouge
  • 750 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 373.7 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 724.2 kJ / 173.1 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 23.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...