Petits pains au pesto à la vapeur

4.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 parts

Składniki

  • beurre pour le moule et le papier cuisson
  • de farine de blé et un peu pour le moule et le plan de travail
    360 g
  • de graines de tournesol
    30 g
  • de lait
    190 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émietté
    25 g
  • de farine de blé complet
    80 g
  • œufs
    2
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
  • de basilic déshydraté
    1 c. à café
  • de sel
    2 c. à café
  • de pesto rouge
    6 - 8 c. à soupe bombées
  • d'eau
    750 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 173.1 kcal / 724.2 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 373.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...