Petits pains lapin au cœur de fromage fondant
TM6

Petits pains lapin au cœur de fromage fondant

3.0 (5 ocen)

Składniki

  • 220 g d'eau
  • 30 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 70 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
  • 400 g de farine à pain
  • 1 c. à café de sel
  • 120 g d'emmental, détaillé en cubes (2 x 2 cm)
  • 16 graines de tournesol

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1368.3 kJ / 327 kcal
Białko
11.6 g
Węglowodany
38.6 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2.2 g
Sód
305.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy