Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- 30 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 70 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 400 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'emmental, détaillé en cubes (2 x 2 cm)
- 16 graines de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 305.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuage au chocolat
45 dk
Crème glacée vanille-cookies
5sa
Baguette farcie au chorizo
2h 15min
Donuts poireau et chorizo
50 dk
Nids de Pâques meringués
3h 20min
Meringues fondantes chocolat-amande
2sa 30 dk
Biscuits domino
2h 20min
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 dk
Cupcakes au chocolat et au beurre de cacahuètes
1 Std. 10 Min
Bretzel à la crème pâtissière au beurre de cacahuète et chocolat
1h 15min
Bagel en 3 ingrédients
35 dk
Croque façon Fast Food
3h