Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau
- 30 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 70 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 400 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- 120 g d'emmental, détaillé en cubes (2 x 2 cm)
- 16 graines de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1368.3 kJ / 327 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 305.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Beignets en 3 ingrédients
25 min
Croquettes de poisson et purée maison
1h 20 min
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3h
Vivaneau à l'huile d'épices
Nessuna valutazione
Croissants aux pépites de chocolat
5h 40min
Couronnes de Pâques
3 godz. 45 min
Petits pains aux pépites de chocolat
4 Std. 10 Min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25 min.
Baguettines lardons et emmental
1h 25min
Muffins aux fruits rouges
30min
Muffins façon pizza
35 Min