Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte sablée
- 180 g de farine de blé
- 85 g de purée d'amande blanche
- 30 g de sucre en poudre
- 1 oeuf
- 1 pincée de sel
La crème
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 30 g d'eau
- 4 oeufs
- 400 g de tofu soyeux, égoutté
- 65 g de purée d'amande blanche
- 100 g de sirop d'agave
- 100 g de fruits rouges frais variés ou surgelés, préparés en coulis
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1498 kJ / 356 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8h 10min
Muffins cacao intense sans sucre ajouté
45 min
Chocolat chaud sans lactose
Brak ocen
Sandwichs au pesto d'épinards
1h 55min
Éplucheur Casserole de patates douces
1h 20 min
Riz brun végétarien
40 min
Soupe hongroise aux champignons
30 min
Gaufre à l'avoine et à la banane sans gluten
35 min
Baba ganoush au potiron
35 min
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1h
Pain d'Halloween
3 Std. 15 Min
Yogourt glacé aux fraises et aux pitayas
10min