Urządzenia i Akcesoria
Cuisson de l'épeautre perlé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
200 - 500 g d'épeautre perlé
-
400 - 700 g d'eau
-
½ - 1 ½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.6 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
910.6 kJ /
217.5 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
37.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cuisson du quinoa
30 min
Guacamole
5 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson du millet
45 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 200 g d'oignons
20 min
Cuisson du riz
25 min
Coleslaw
10 min