
Urządzenia i Akcesoria
Carottes fermentées
Przygotowanie 30 godz.
Czas całkowity 84 godz. 30 min
1 La recette complète
Składniki
-
600 g de carottes pelées, en bâtonnets (± 7 cm de long et 5 mm d'épaisseur)
-
4 c. à café de sel
-
4 c. à café de fines herbes fraîches selon vos préférences (par ex. : thym, romarin) (voir conseil)
-
250 g d'eau
-
30 g de jus de citron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Kalorie
344 kcal /
1439 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
2.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fermenter
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks