Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lait de cajou et coco
- 100 g de noix de cajou crues
- 4 dattes dénoyautées
- 30 g de noix de coco râpée, non sucrée
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (opcjonalnie)
- 155 g de glaçons, selon vos goûts
- 995 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 887 kJ / 211 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 76 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Falafel et houmous de betterave rouge
20 dk
Aïoli aux câpres et citron
10 Min
Sauce à salade au fromage bleu
10 Min
Baba ganoush au potiron
35 dk
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2sa 30 dk
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25 min
Pizza Paneer Tikka
2h
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
3h 50min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 Min
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40 dk
Bolognaise aux noix
35 dk
Salade de style thaï à la vinaigrette aux arachides (végan, sans gluten)
30 Min